سیر سیاه خانگی 2024-10-16

سیر سیاه چگونه درست میشود؟ + طرز تهیه و خواص

به طور کلی سیرسیاه خاصیت لاغر کنندگی دارد چرا که این محصول باعث میشود فرایند چربی سوزی و ازبین رفتن چربی های اضافی بدن زودتر انجام شود و علاوه بر آن به کم شدن اشتها نیز کمک میکند. از آنجا که سیر سیاه مدت زمان زیادی نیست که به بازار امده و خیلی ها اشنایی زیادی با آن ندارند بنابراین حرف های زیادی درباره این محصول به گوش میرسد که ممکن است همه انها درست نباشند. در حال حاضر فروشگاه های آنلاین و فروشگاه های حضوری بسیاری در سطح شهر هستند که سیرسیاه را به فروش میرسانند بنابراین تشخیص این که کدام سیر واقعا تخمیر شده و کدام از کیفیت بهتری برخوردار است کار سختی است. ولی برای اینکه بتوانید راحت تر سیر خوب را تشخیص دهید چند تا فاکتور را در نظر داشته باشید.

همچنین افرادی که داروهای ضد انعقاد ضد فشار خون یا ضد قارچ مصرف می کنند قبل از مصرف سیر سیاه با پزشک خود مشورت کنند. پس از آماده‌شدن سیرهای سیاه، می‌توانید آنها را داخل ظرفی دربسته تا ۳ ماه نگهداری کنید. آرام‌پز یا پلوپز را روی حالت گرم‌نگه‌داشتن غذا (keep warm) قرار دهید. در این حالت، فقط دما و رطوبت لازم برای کهنه‌شدن سیرها تأمین می‌شود و سیرها نمی‌پزند.

اما، آیا همه‌ی این ادعاها بر پایه‌ی واقعیت استوار هستند؟ در این مقاله، ما به بررسی دقیق و علمی خواص اعلام‌شده سیر سیاه پرداخته و صحت این ادعاها را مورد سنجش قرار می‌دهیم. همچنین، به طرز تهیه سیر سیاه و نکات کلیدی در فرآیند تولید آن خواهیم پرداخت. در نتیجه، مکان‌های مختلفی برای تهیه سیر سیاه وجود دارد، از خرده‌فروشی‌های آنلاین گرفته تا بازارهای کشاورزان محلی. چه به دنبال حبه سیر سیاه کامل باشید، چه پودر سیر سیاه یا خمیر سیر سیاه، گزینه های زیادی برای مطابقت با نیازهای شما وجود دارد. بنابراین دفعه بعد که در بازار سیر سیاه هستید، یکی از این گزینه ها را در نظر بگیرید تا عمق و پیچیدگی بیشتری به آشپزی خود بیافزایید.

سیر سیاه در اشکال گوناگون روانه بازار می‌شود و برای مثال می‌توانید آن را به صورت درسته یا به شکل حبه‌های پوست‌کنده یا پوره و یا حتی ادویه هم تهیه کنید. در ادامه می‌گوییم کاربرد‌ها و نحوه نگهداری هر یک چگونه است. سیر سیاه برای کاهش قند خون و افراد دیابتی و همچنین افرادی که فشارخون بالا دارند فوق العاده است. فقط کافیست به اندازه چند حبه از سیر سیاه را همراه با غذا مصرف کنند طی مدت زمان کوتاهی متوجه تاثیر مثبت آن خواهید شد. در این فرایند تخمیر، سیر نرم میشود و حالت پاستیل مانند به خود میگیرد که برخلاف سیر سفید که سفت و سخت است، به راحتی خورده میشود. همچنین طعم سیر سیاه بسیار خوشمزه بوده و مانند رب انار است.

سیر را می‌توان نه تنها در غذا بلکه به صورت چای یا دمنوش نیز مصرف کرد. افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید. سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید. همچنین، توجه به عوارض احتمالی و قیمت سیر سیاه نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

آنها کمی ملایم‌تر از حبه‌های سیر هستند که آن‌ها را به پایه‌ای عالی برای پستو، افزودنی به کیچ یا حتی به صورت سرخ شده با کمی نمک مصرف می‌کند. تما‌می‌ محصولات این فروشگاه با تضمین کیفیت و اصالت به فروش می‌رسند. طی چند هفته‌ای که سیر را درون آرام‌پز یا پلوپز نگه می‌دارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدر‌ها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیر‌ها می‌سوزد و پوست آن‌ها نیز به رنگ قهوه‌ای در می‌آید. آرام‌پز یا پلوپز خود را روی تنظیمات حرارت «داغ» (Warm) قرار دهید. این گزینه، دما و رطوبت لازم برای تهیه سیر سیاه را پدید می‌آورد و در عین حال منجر به پختن سیر نمی‌شود.

سیر سیاه دکتر بیز

سیر سیاه به طور گسترده ای در دسترس است و به راحتی می توان فروشگاهی را پیدا کرد که آن را بفروشد. شما می توانید انواع و مارک های مختلف را امتحان کنید تا زمانی که مطابق سلیقه و نیاز خود برسید. اگر می خواهید با تهیه سیر سیاه خود آزمایش کنید، می توانید این کار را نیز انجام دهید. با گزینه های بسیار زیاد، لذت بردن از طعم منحصر به فرد و مزایای سلامتی سیر سیاه هرگز آسان تر نبوده است.

خواص آنتی‌اکسیدانی سیر سیاه بسیار قوی‌تر از سیر تازه است، زیرا در نتیجه فرایند تخمیر، میزان آنتی‌اکسیدان‌های سیر ۲ تا ۳ برابر می‌شود. آنتی‌اکسیدان‌ها از سلول‌های بدن در برابر آسیب اکسیداتیو (که موجب بیماری و پیری می‌شود) محافظت می‌کنند. پژوهش‌هایی نیز انجام شده است که بر اساس آنها، سیر سیاه خواص ضدسرطانی دارد و می‌تواند از کبد در برابر آسیب محافظت کند. سیر سیاه نیز مانند سیر معمولی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. این ماده خوراکی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و از بیماری‌های باکتریایی و ویروسی جلوگیری می‌کند. این ماده غذایی پرخاصیت سلامت دستگاه گوارش و تنفس را نیز بهبود می‌دهد.

برای مصرف سیر سیاه به این شکل، صرفا باید پوسته کاغذی دور هر حبه را جدا و سپس آن را به هر شکلی که ترجیح می‌دهید، میل کنید. ناگفته نماند که در صورت تمایل می‌توانید این پوسته‌ها را هم نگه دارید و از آن‌ها برای طعم دادن به آب مرغ و گوشت یا حتی تهیه چای کمک بگیرید. برای اینکه از مزایایی سیر سیاه بهرمند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید. مصرف مستمر و روزانه روی سلامتی بدن بعد از ۱ ماه تاثیر می گذارد. سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید.

اگر به طور منظم انجام شود ، شادابی را در موهای خود مشاهده خواهید کرد. برای مشاهده ویژگی‌ها، قیمت و خرید دستگاه تخمیر سیر سیاه، می‌توانید از طریق لینک خرید زیر اقدام کنید. احتمالا پس از آشنایی با فواید این سیر این سؤال برای شما ایجاد شده است که سیر سیاه از کجا بخریم. می‌توانید این سیر را به شکل‌های مختلفی مانند بوته‌های کامل یا پودر از فروشگاه‌های آنلاین، عطاری‌ها و فروشگاه‌های محصولات سلامتی تهیه کنید. قبل از بازشدن بسته می‌توانید آن را در دمای اتاق نگهداری کنید، ولی پس از بازشدن بسته حداکثر ۱ ماه در یخچال قابل‌نگهداری است. سیر سیاه در مقایسه با سیر سفید آنتی‌اکسیدان‌های فعال بسیار بیشتری دارد.

برگ های سیر معمولاً نازک  و همچنین به شکل حلقه‌دار هستند و رایحه‌ای عالی ایجاد می‌کنند. در بالای هر کدام یک جوانه محکم بسته و در عین حال برآمده وجود دارد. آنتی اکسیدان های موجود در سیر باعث دفاع عالی در برابر استرس اکسیداتیو و بیماری های مزمن می شود. این شامل شرایطی مانند بیماری قلبی و بیماری های خود ایمنی می شود. هنگامی که افراد با بیماری های متعدد، از جمله بیماری کبدی، مشکل دارند، بدن موادی را منتشر می کند که ممکن است مانع از دریافت اکسیژن در خون شود. در واقع اجزای سیر همان را دارد که ممکن است به اکسیژن رسانی مجدد خون و حفظ سلامت بافت ها و اندام ها کمک کند.

سیر را در چند لایه نازک فویل و یا هر ظرف درب داری که به دما مقاوم است بپوشانید تا رطوبت آن حفظ شود و از خشک شدن آن جلوگیری شود و سپس در فر قرار دهید. دما را روی ۱۳۰ درجه فارنهایت یا حدود ۵۵ درجه سلسیوس تنظیم کنید و سه هفته زمان دهید تا سیر سیاه آماده شود. سیر ممکن است به کاهش بیماری های قلبی عروقی، کاهش سطح کلسترول و فشار خون بالا و کاهش سرطان های خاص کمک کند.

در این فرایند آلیسین موجود در سیر به آنتی اکسیدان تبدیل میشود و به همین دلیل بوی بد سیر سفید از بین میرود. سیر سیاه محصولی منحصر به فرد از فرآیند تخمیر کنترل شده سیر سفید است. تخمیری که رنگ سیر را به مشکی تغییر می دهد و طعمی شیرین تر و ملایم تر به آن می بخشد. تخمیر ترکیبات شیمیایی سیر را نیز تغییر می دهد و خواص دارویی جدیدی به آن می بخشد. در این مقاله با سیر سیاه و خواص آن نحوه درست کردن سیر سیاه در خانه و فواید و خطرات آن بیشتر آشنا خواهیم شد.

سس ساده سیر، از سیر و یک ماده دیگر مانند روغن، کره یا سس مایونز تشکیل شده که از آن برای معلق کردن سیر از طریق امولسیون استفاده می‌شود. این ادویه که از سیر سیاه خشک و آسیاب‌شده به دست می‌آید، گزینه‌ای بسیار عالی برای اوقاتی است که می‌خواهید اندکی عطر و طعم سیر را به غذای خود بیاورید. پیشنهاد ما برای خرید سیر سیاه مراکزی هستند که به صورت عمده روی این محصول کار میکنند. چرا که این مراکز با انواع سیر سیاه آشنایی کامل دارند و همچنین میتوانید انواع سیرسیاه را بر اساس مدت زمان تخمیر آن ها جداسازی کنید و آن را خریداری کنید. اگرچه سیر سیاه بتازگی مورد توجه قرار گرفته است اما قرن‌ها وجود داشته و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سعی کنید در سوپ یا حتی املت مورد علاقه تان، غذاها را بگنجانید، آنها را بخارپز یا تفت دهید و در ساندویچ یا حتی برگر بریزید، یا به صورت برشته شده به تنهایی همراه با مقداری روغن، فلفل و نمک مصرف کنید. پروویتامین A که به مقدار مناسب در سیر یافت می شود، می تواند به بتاکاروتن تبدیل شود، یک آنتی اکسیدان ارزشمند که می تواند مستقیماً از سلامت بینایی محافظت کند. تحقیقات این ترکیب را با نرخ کمتر دژنراسیون ماکولا و پیشرفت کندتر آب مروارید مرتبط دانسته است. در گذشته، برگ سیر  توسط کشاورزان دور ریخته می شد تا به گیاه سیر اجازه دهند تمام انرژی خود را به سیر هدایت کند. اما در سال‌های اخیر، این برگ های سیر به خودی خود به یک نیروی آشپزی تبدیل شده‌اند و در یک دوره کوتاه بین بهار و تابستان که در فصل هستند، به‌صورت دسته‌جمعی در بازارهای کشاورزان فروخته می‌شوند.

اما برای دستیابی به بهترین نتایج به توصیه های پزشک خود عمل کنید. همچنین برای مطالعه مطالب مفید و کاربردی دیگر در زمینه حفظ و بهبود سلامت عمو‌می‌ بدن و ایجاد عادات سالم غذایی، به بخش زیبایی و سلامت مالتینا بلاگ مراجعه نمایید. برای کسانی که ورم معده و مشکلات رفلاکس معده دارند، مصرف زیاد سیر باعث تشدید ناراحتی معده آن‌ها و سوزش سَر دل می‌شود. معمولا روی بخاری ممکن است سیر پخته شود و رطوبت خود را از دست دهد. اگر از دمای بخاری به همان میزان که گفته شد مطمئن هستید (۶۰ تا ۹۰ درجه بدون کم و زیاد شدن) می توانید سیرها را در فویل بپیچید و در گرما برای مدتی بگذارید. اما معمولا بخاری چنین امکانی ندارد و نتیجه مورد نظر حاصل نمی شود.

سیر سیاه از همین سیر معمولی درست می‌شود و برای درست کردن آن سیر را معمولا به مدت سه یا چهار هفته و بعضی‌ها می گویند حتی دو تا سه ماه در درجه حرارت بین 30 تا 60 درجه نگه می‌دارند. مثل زمانی که شما نان را تست می‌کنید این حالت اتفاق می‌افتد، در مورد سیر هم همین حالت اتفاق می‌افتد. سیر سیاه خیلی خیلی نرم است و یک مقداری ژله‌ای می‌شود و خواص آن خیلی بهتر می‌شود یعنی آنتی اکسیدان‌های آن بالا می‌رود. می‌دانید که سیر دارای ماده‌ای به نام Allicin است که Allicin آن گرچه کمتر می‌شود ولی آنتی اکسیدان آن بالاتر می‌رود.

مطالعه‌ای نشان داد سیر سیاه دارای ویژگی‌های ضد چاقی است. در تغذیه حیوانات مورد آزمایش، سیر سیاه جای داده شد و نتیجه این بود که لایه‌های چربی شکم این حیوانات نسبت به حیوانات دیگر نازک‌تر شد. این اپلیکیشن با بیش از ۱۴۰۰ دستور پخت، شامل انواع غذاهای ایرانی و بین‌المللی در دسترس عموم قرار گرفت.

البته ممکن است که بعضی از حبه‌های داخلی هنوز آماده نشده باشند. بنابراین بهتر است که بگذارید سیرها چند روز دیگر نیز در آرام‌پز بمانند. تهیه این نوع سیر کاری زمان‌بر است که از ۳ هفته تا ۶۰ روز طول می‌کشد. برای تهیه سیر سیاه چند روش خانگی وجود دارد، ولی بهترین روش قراردادن بوته‌های سیر در آرام‌پز یا پلوپز است. این روش بسیار آسان است، ولی برای دستیابی به طعم شیرین و خوشایند نهایی باید صبور باشید.

برای بهره بردن از مزیت‌های سیر پخته برای سلامت بدن، سیر خام له شده را در انتهای زمان پخت به غذا اضافه کنید. (وارد کردن سیر به ترکیب غذا در ابتدای مراحل پخت مواد غذایی اشتباه است. در طی فرآیند تخمیر رنگ سیر، سیاه می‌شود، همچنین بافت و طعم سیر نیز تغییر می کند.

در پژوهشی با سوژه حیوانی مشخص شد که سیر سیاه خواص ضدچاقی دارد؛ حیواناتی که با سیر سیاه تغذیه شده بودند، از سایر حیوانات افزایش وزن کمتر و لایه‌های چربی شکمی نازک‌تری داشتند. اگر این‌طور نبود، ۱ تا ۴ هفته دیگر به پخت ادامه دهید و هر هفته چک کنید. زمانی که سیر نرم شد، یک حبه را در دهان بگذارید؛ بافت سیر باید نرم، اسفنجی و جویدنی باشد. همانطور که گفته شد سیر سیاه نیاز به تخمیر در گرما و زمان برای مدت طولانی دارد و با گرمای فوری حاصل نمی شود. اگر این امکان برای شما وجود دارد که دائما فر خود را روشن بگذارید و حرارت آن را تنظیم کنید می توانید به روش خشک کن که بالا گفتیم مراجعه کنید.

برای بیماری قلبی و برای خیلی از بیماری دیگر بسیار عالی است و حتی ضد سرطان است و از آن استفاده می‌کنند و به طور کلی برای معده و روده بسیار چیز خوب و مفیدی است و برای قلب خیلی خوب کار می‌کند. با استفاده از پک دیابت می‌توانید از این ماده غذایی ارزشمند را در خانه تهیه کنید و از فواید بی نظیر آن بهره مند شوید. دستگاه تخمیر سیر سیاه دستگاه خاصی است که برای تهیه سیر سیاه استفاده می‌شود. از آنجا که در طی فرآیند تخمیر لازم است دما و رطوبت در محدوده خاصی نگهداری شود و به این دستگاه دما و رطوبت لازم را تامین می‌کند و باعث افزایش خواص و فواید سیر، رفع بو و تندی طعم آن می‌شود. از دستگاه تخمیر سیر سیاه می‌توان برای تخمیر  زنجبیل، پیاز، جینسنگ و محصولات مشابه استفاده نمود.

همین‌طور که سیر در حال عمل آمدن است، واکنش‌های میان قند و آمینواسید‌های سیر منجر به تجمع قند می‌شوند و حبه‌های آبدار، سخت و سفید رنگ سیر را به به شکل حبه‌هایی قهوه‌ای-سیاه و بسیار نرم درمی‌آورند. اگرچه سیر سیاه نسبتاً جدید است، اما برخی خواص بی‌نظیر آن تجربی ثابت شده‌اند. سیر سیاه خاصیت لاغر کنندگی دارد و به چربی سوزی و کاهش اشتها کمک می‌کند. سایر فواید آن شامل تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد معده و کبد، خاصیت ضد سرطانی، بهبود عملکرد قلب، خاصیت ضد حساسیتی و درمان زودانزالی می‌شود. این خواص بر پایه تجربه‌های فردی و ممکن است فواید بیشتری نیز داشته باشند که هنوز کاملاً ثابت نشده‌اند. تخمیر سیر سفید و تبدیل شدن آن به سیر سیاه باعث واکنش‌هایی می‌شود که بر اسیدهای آمینه تاثیر می‌گذارد و به طور طبیعی، قند موجود در سیر را تغییر می‌دهد تا طعم و بافت سیر را تغییر دهد.

برای خرید سیر سیاه، بهتر است به مراکزی مراجعه کنید که به صورت تخصصی روی این محصول کار می‌کنند. این مراکز با انواع مختلف سیر سیاه و فرآیندهای تخمیر مختلف آشنا هستند، و می‌توانند محصولات با کیفیت بالا و قیمت مناسب را عرضه دارند. خرید از این مراکز به شما این امکان را می‌دهد که انواع مختلف سیر سیاه را بر اساس زمان تخمیر تشخیص داده و محصولی را انتخاب کنید که بهترین خواص را دارد.

با این حال، کیفیت و خواص درمانی این محصول می‌تواند ارزش هزینه پرداختی را داشته باشد. برای خرید سیر سیاه، بهتر است از فروشگاه‌های معتبر و آنلاینی مانند فروشگاه اینترنتی بیزما استفاده کنید تا از کیفیت محصول اطمینان حاصل کنید. سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر می‌شود و به سیر سیاه تبدیل می‌شود.

رنگ مشکی متمایز سیر سیاه ناشی از تولید ترکیبی به نام ملانوئیدین است. واکنش تخمیر نه تنها رنگ سیر را تغییر می‌دهد، بلکه عطر و طعم را نیز تغییر می‌دهد. این فرآیند طعم تند سیر سفید را از بین می‌برد و سیر را سبک و جویدنی می‌کند. سیر خام با تخمیر در دما و رطوبت کنترل‌شده به سیر سیاه تبدیل می‌شود.

سیر برای تقویت گردش خون و اکسیژن در سراسر بدن شناخته شده است و برگ های سیر نیز از این قاعده مستثنی نیستند. برخی از مواد فعال موجود در سیر در واقع می توانند اکسیژن رسانی به خون را افزایش دهند که می تواند سطح انرژی و سرعت ترمیم را در بدن افزایش دهد. برگ های سیر شامل مواد آلیوم متعددی هستند که علاوه بر این در پیاز گیاهان سیر قرار دارند.

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر می‌توانند بر جریان خون، میزان انرژی و سایر عناصر تأثیرگذار بر فعالیت جنسی اثر بگذارند. سیر سیاه به شما انرژی و نشاط می‌بخشد و ضعف و خستگی را از بین می‌برد. سیر خشک را در پلوپز بچینید، درب را ببندید و دو هفته روی حالت «گرم نگهدارید» قرار دهید. در این روش ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که زودپز دارای سیستم ایمنی مناسب، قفل درب و سیستم تخلیه فشار به‌ درستی کار می‌کند.

همچنین، سیر سیاه حاوی ترکیبات فعال مثل آللین، سولفورافان و فلاوونوئیدها است که به عنوان گروه‌های فعال دارویی شناخته می‌شوند. شما می توانید در خانه هم آن را درست کنید فقط به صبر و مدوامت در حرارت نیاز دارد. استفاده از سیر سیاه به مقدار زیاد ممکن است خون را رقیق کند و این مسئله می‌تواند در افرادی که در حال حاضر برای لخته‌شدن خون مشکل دارند یا دارو‌های رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند دردسرساز باشد.. سیر سیاه ممکن است باعث خونریزی زیاد بعد از عمل جراحی شود. بعضی از فرهنگ‌ها هم از سیر سفید و هم از سیر سیاه برای تقویت میل جنسی در مردان استفاده می‌کنند. آنتی‌اکسیدان‌های سیر می‌توانند بر گردش خون، سطح انرژی و دیگر مولفه‌های مهم در فعالیت جنسی اثر بگذارند.

یکی از دلایل محبوبیت سیر سیاه این است مانند سیر خام تازه، دارای مواد آنتی اکسیدانی و سایر مواد مغذی مفید است که می‌تواند به بهبود سلامتی کمک کرده و احتمال بروز بعضی بیماری‌ها را کاهش دهد. سیر سیاه یک ماده غذایی مغذی و دارویی است که با تخمیری که در آن انجام می شود طعم و خواص جدید و مفیدی پیدا می کند. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات مغذی است و در کاهش قند خون فشار خون کلسترول و التهاب موثر است. می توانید سیر سیاه را در خانه درست کنید و از آن به صورت مستقیم یا در غذاهای مختلف استفاده کنید. با این حال قبل از مصرف سیر سیاه به خطرات احتمالی و تداخل آن با داروها توجه کنید. برای بهره مندی از خواص سیر سیاه را می‌توان در غذاها، چای و سالاد استفاده کرد.

سیر سیاه می‌تواند در کنار داشتن مزایای بسیار، مضراتی نیز به همراه داشته باشد. مصرف زیاد سیر می‌تواند صدمات نامطلوبی به معده و سلامتی ما وارد کند. به ویژه مادران شیرده و مادران باردار باید به مصرف سیر سیاه توجه کنند. اگر مادر شیرده سیر بیش از حد مصرف کند، ممکن است نوزاد دچار شکم درد شود. سیر سیاه همچنین به عنوان یک درمان طبیعی برای کاهش فشار خون و کاهش قند خون مفید است.

سیر سیاه حاوی مواد لینولئیک است که می تواند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زود انزالی کمک کند. تایید اینکه سیر سیاه برای درمان زود انزالی مفید است یانه هنوز جای تحقیق بیشتری دارد. شاید شما هم تبلیغات بعضی از برند ها را در مورد سیر سیاه و زود انزالی شنیده باشید و شاید در این زمینه کمی اغراق شده است. سیر سیاه موثر است ولی معجزه یا یک درمان خیلی مفید برای این مشکل نیست. اگر می‌توانید دو تا سه هفته فر خود را روشن بگذارید و دمای آن را بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید، سیر را در سینی فر با فاصله چیده و در فر بگذارید. سیر سبز فقط سیری است که هنوز بالغ نشده است و شبیه پیاز سبز است.